We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Fama Split EP w/ Martí

by KLS

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
  Purchasable with gift card

    name your price

   

 • Record/Vinyl + Digital Album

  Limited edition 12" Vinyl, 300 units. 180 gr. black vinyl. Black inner disco sleeve. Cyclus paper 320 gr. silkscreen print folder, both sides. PVC disco sleeve.

  Includes unlimited streaming of Fama Split EP w/ Martí via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
  ships out within 7 days
  edition of 300 

    €12 EUR or more 

   

1.
Res més. No havia vist mai tants gats morts per la carretera. Conduint per l’asfalt, camí cap a casa. No t’havia vist mai somriure tan poc. No haguera imaginat mai que tanta emoció ens fera miserables. No m’ho haguera imaginat mai. No m’ho haguera imaginat. Era el mercat, amic. Era el mercat. He oblidat que era el mercat. Era el mercat, amic. Era el mercat. Vaig oblidar recordar-ho. Era el mercat,amic. Era el mercat. He oblidat que era el mercat. La classe lletrada em posicionava com a avantguarda i bandera. Ja no escoltava el cant dels pardals que, com tu, no volaven. Merescut era molt més. Com lo poc, així insondable i l’aparentment complicat va ser senzill de mostrar. Era el mercat, amic. Era el mercat. Era el puto mercat. No m’ho haguera imaginat mai, mai. Era el mercat amic. Era el mercat.
2.
Margaret Hi ha foc a coberta, apaga’m. Margaret, per favor! Margaret. Tot el que vull és que m’amarres, castiga’m amb les teues sabates de taló alt. Tot el que vull és que m’alliberes, i em guies fins a la font, la disciplina. Tot el que vull és escollir lliurement per a triar-te, llibertat. Dolça i greu. Dolça i greu. Mà de ferro. Dolça i greu. Margaret, llueixo cadenes noves. Ara sí, ho puc sentir, estic viu. Margaret, apaga’m. Margaret.
3.
Detens el moviment, les fulles en blanc s’escriuen més fàcil tirant coets al cel. I no juguen els xiquets. No veieu la columna russa? Avance tenyint tot de blanc o negre, segons on cau el pes i s’inclina la balança. Tan vella és la batalla, tan vella, com de vell el futur és, i la fam dels mentiders honestos deixe els plats sempre buits, l’escuranda pressiona. No veieu la columna Russa? No la veieu perquè no ha estat mai. No la veieu perquè no ha existit mai. No està. No la veieu perquè no ha estat mai. Era mentida. Mentida! Cent fantasmes baixen per l’avinguda, cent tancs russos assetgen la ciutat. Però era mentida. Mentira! Llicenciats i llicenciades en tertúlies reputables et vendran la cançoneta. Però era tot mentida. Mentida! Cent mentides ara són les veritats. Però era mentida. Mentida!

about

Limited edition, 300 units (Vinyl release April. 1st. 2022).

180 gr. black vinyl. Black inner disco sleeve. Cyclus paper 320 gr. silkscreen print folder, both sides. PVC disco sleeve.

KLS Side:
1 - Era nostre any
2 - The english mellotron
3 - Cent tancs russos

MARTÍ Side (Only available on vinyl):
1 - Asunción


KLS
Víctor Peters: Guitar.
Edgar Peters: Drums and synths.
Balty Albiol: Bass, synths and vocals.

Recorded and mixed by Javier Ortiz Fulton at Estudio Brazil,
Rivas Vaciamadrid. September 2021.

Mastered by JJ Golden at Golden Mastering, Ventura, CA. September 2021.


MARTÍ
Martí Guillem: Synths, modular and programing.
Conxeta Císcar: Vocals.

Recorded and mixed by Martí Guillem at el Nvcli and other locations, València. September 2021.

Mastered by JJ Golden at Golden Mastering, Ventura, CA. September 2021.

credits

released February 1, 2022

Co-edition:
Ramal
Plug In The Gear
Nvcli
Bar Marfil Records
Realmente Bravo
Los Manises
Krimskramz
Ojalá Estë Mi Bici
Sub Post
Borx Records
Naife Edita
Itawak Records

license

all rights reserved

tags

about

KLS Benicarló, Spain

contact / help

Contact KLS

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like KLS, you may also like: